0541-570 200

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer.

Als je gebruik maakt van de MyPoi World website gaan we er vanuit dat je kennis genomen hebt van onderstaande voorwaarden en deze begrijpt. Bij het gebruik van de website gaan wij er vanuit dat je akkoord bent met deze voorwaarden.

Informatie op de MyPoi World website.

Wij besteden de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op De MyPoi World website. Onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde gegevens kunnen echter voorkomen. MyPoi World wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op of via deze site weergegeven informatie. Wij behouden ons het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen.

Verwijzingen en hyperlinks.

Verwijzingen naar met andere websites (al dan niet via hyperlinks) dienen alleen ter informatie voor de bezoeker van de website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en het functioneren van de internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen. MyPoi World aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

 

Deze disclaimer is het laatst bijgewerkt op 27 mei, 2021

Bij MyPoi World gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.