0541-570 200

 

 

 

MYPOI CMS.

Ons CMS wordt succesvol
gebruikt in de bouw, logistiek
en toerisme. 


Bel ons gerust

 

 

 

MyPOI CMS.

Heb je specifieke wensen en loop je tegen de beperkingen aan van je standaard CMS, website of App oplossing? Dan biedt het MyPOI CMS uitkomst.  

Het CMS beschikt over veel out-of-the box standaard functionaliteiten en stelt ons eenvoudig in staat daar maatwerk functionaliteiten aan toe te voegen. Het MyPOI CMS is al ingezet voor veel applicaties in de bouw, het toerisme en logistiek. Beheer je content op één locatie en ontsluit die op je website, in je app of deel de content met andere applicaties of in-house systemen. Het MyPOI CMS ondersteunt het allemaal.

Toepassingen.

Het MyPOI CMS wordt gebruikt voor de realisatie van websites en apps en is vaak geïntegreerd met applicaties van de klant zelf of van derden. Zo kent het CMS al veel standaard koppelingen met mail-, betaal- en boekhoudsystemen.

Veel Out-of-the-Box standaard functionaliteitEN.

Het MyPOI CMS kent een groot aantal standaard modules die aan of uit gezet kunnen worden afhankelijk van de gewenste functionaliteit. Hiermee dekken we 90% van veel gevraagde functionaliteiten af, bespoedigen we de ontwikkeltijd en kunnen we snel en met hoge kwaliteit essentiële functionaliteit realiseren. Doordat we maatwerkonderdelen eenvoudig kunnen implementeren en combineren met standaard modules zijn de mogelijkheden onbeperkt. Out-of-the-box beschikbaar zijn de volgende modules:

 

Contentbeheer

 

CONTENTBEHEER.

Maak met onze widgets in een handomdraai web- en/of apppagina’s. Ook is het zeer eenvoudig om landingspagina's te maken waarbij steeds verse content getoond wordt.

 

Agenda

 

AGENDA.

Activiteiten, evenementen, festivals. Je beheert het eenvoudig met het MyPOI CMS. Publiceer het waar en wanneer je maar wilt.

 

Single Sign On - Login

 

SINGLE SIGN ON.

Het login systeem kan eenvoudig geconfigureerd worden zodat alleen gebruikers met accounts toegang hebben tot bepaalde functionaliteiten in je applicatie. Het werkt op je website en in je apps.

 

Locaties

 

LOCATIES.

Controle over al je locaties inclusief openingstijden, contactgegevens, prijzen, Call-To-Action Buttons en geocoördinaten.

 

Ticketing

 

Ticketing.

Iedereen kan het! Je eigen e-tickets aanmaken met meerdere prijsopties, slimme datum schema’s met tijdslot- en capaciteitsinstellingen.

 

 

SPECIFIEKE WENS?

Heb je een specifieke wens? Ons CMS biedt de mogelijkheid om jouw specifieke module naadloos te integreren in het MyPOI CMS.

 

Routes

 

ROUTES.

Maak de mooiste fiets-, wandel-, auto-, motor- en vaarroutes. Combineer je opgevoerde locaties met punten op de kaart en geef de routekenmerken op.

 

Userbeheer

 

USERBEHEER.

Geef gebruikers die rechten die ze nodig hebben bij het uitvoeren van hun taken. Als admin bepaal jij wie welke rol toegewezen krijgt, en wat er wel en niet door iemand beheerd mag worden.

 

 

INTERESSE?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neen gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Bij MyPoi World gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.