0541-570 200

 

 

 

MYPOI WORLD.

Maatwerk software voor een
fixed fee.

Bel ons gerust

 

 

 

 

 

OVER ONS.

MyPoi World is een softwarebedrijf in Hengelo, dat sinds 2007 actief is in het realiseren van complexe softwaresystemen. Onze benadering hierbij is anders: wij bieden maatwerk software voor een fixed fee. 

Wij maken complexe softwareoplossingen voor het toerisme, de bouw en logistiek. Als betrokken softwareontwikkelaar realiseren we de software binnen de afgesproken tijd. Naast de softwareoplossing zijn we ook thuis in het maken van webdesign en verzorgen we de hosting van de applicatie. Op deze wijze heb je één aanspreekpunt voor alles wat met jouw oplossing te maken heeft. Ben jij op zoek naar een betrokken softwareleverancier met bewezen expertise in het toerisme, logistiek en in de bouwsector? Dan ben je bij MyPoi World aan het juiste adres. Wij gaan écht met je in gesprek over de gewenste oplossing, met als resultaat dat wij ons identificeren met de oplossing die we voor je gaan bouwen.

Onze werkwijze.

Wij gaan natuurlijk eerst samen met jou het gesprek aan over de gewenste oplossing. Hierbij gaan wij verder dan je gewend bent en leveren we vaak al een uitgewerkt interactief prototype op. En nee, dit is geen onderdeel van een (duur) consultancytraject maar een mogelijkheid voor je om onze werkwijze, expertise en benadering te ervaren. Als eindresultaat ontvang je van ons een offerte en zijn wij bereid je gewenste software applicatie te bouwen voor een vast, afgesproken bedrag. Uiteraard doen we dit op agile wijze waarbij je als klant betrokken bent bij de realisatie en tussentijds gaat ervaren hoe het eindresultaat eruit gaat zien.

ONS DNA.

MyPoi World kent vier kernwaardes. Deze staan centraal in onze manier van werken en zijn de leidraad in onze omgang met onze klanten, medewerkers en derde partijen waar we mee samenwerken.

 

 

"Als klant ervaar jij in de samenwerking onze kernwaarden en mag je ons er altijd op aanspreken"

 

 

Frank de Kruiff, Directeur

 

 

KWALITEIT.

Wij leveren hoge kwaliteit. Deze kwaliteit blijkt uit het realisatieproces, onze communicatie en de geleverde oplossingen. Wij streven naar duurzame relaties.

 

 

BETROKKEN.

Wij gaan écht het gesprek aan en identificeren ons met de oplossing die we realiseren. We zetten een stapje extra en denken mee. Jouw project is voor ons niet zomaar een project en dit ervaar je gedurende het hele ontwikkeltraject en daarna.

 

 

SAMENWERKEN.

Projecten worden samen opgestart en uitgevoerd. Open en eerlijke communicatie vormt de basis voor de samenwerking. Wij focussen op het eindresultaat en niet op eigenbelang.

 

 

OPLOSSING.

Wij werken samen om tot een oplossing te komen mét oog voor de eindgebruiker. We lossen de problemen op, ook als die wellicht buiten onze verantwoordelijkheid liggen. We gaan door tot het klopt en passen aan waar nodig. Oplossingen moeten bijdragen aan het juiste eindresultaat.

 

"WIJ VERDIEPEN ONS TOT IN ALLE DETAILS IN JOUW BUSINESS VOORDAT WE EEN OPLOSSING PRESENTEREN OM ZO TOT EEN EINDRESULTAAT TE KOMEN WAAR DE EINDGEBRUIKER BLIJ VAN WORDT"

 

Gido Pessel, Product Manager

ONZE TECHNOLOGIE.

Door gebruik te maken van een groot aantal gestandaardiseerde bouwblokken en componenten kunnen we softwareoplossingen van hoge kwaliteit bieden. We kunnen snel standaardfunctionaliteiten uitrollen en ons daarna focussen op de maatwerkoplossing die je wenst.

CMS, WEBSITES EN APPS.

Met het MyPOI Content Management Systeem (CMS) worden zeer efficient websites en/of apps gerealiseerd. Hierdoor kan je als klant al snel ervaring op doen met ons CMS en de content beheren voor jouw website en/of apps. De uiteindelijke oplossing die wij bieden, is meestal een combinatie tussen ons CMS met standaardmodules en maatwerk voor jou. Voor de verschillende sectoren waarin we actief zijn, kennen we verschillende standaardmodules die we direct voor je kunnen inzetten. Dit is zeer positief voor de de snelheid en de kwaliteit van onze opleveringen.

ONTWIKKELproces en methode.

Wij werken met de SCRUM-methode. Dit zorgt ervoor dat complexe projecten behapbaar blijven en dat tijdens het project door jou bijgestuurd kan worden. De rol die jij als klant wilt bekleden in dit proces mag je zelf bepalen. Wij hebben klanten die de Product Owner rol zelf bekleden en bij alle meetings aanwezig zijn, maar we hebben ook klanten die alleen bij de opleveringen aanwezig zijn. MyPOI zorgt dan dat de Product Owner-rol wordt ingevuld door MyPOI, zodat de kwaliteit en de richting van de uiteindelijke oplossing worden gevolgd en bijgestuurd als nodig.

Ons team bestaat uit een architect, full-stack ontwikkelaars, app ontwikkelaars en product owners, die ieder vanuit hun eigen disciplines bijdragen aan een complete oplossing. Als jij als klant deel uit wilt maken van dit team vanuit jouw expertise, dan gaan we graag de samenwerking aan.

Alle onze applicaties worden automatisch uitgerold naar de verschillende ontwikkelomgevingen. Door te werken met verschillende ontwikkelomgevingen met een automatsiche uitrol kunnen we kwaliteit borgen. Onze oplossingen worden in .NET technologie gerealiseerd. 

HOSTINGPLATFORM.

MyPOI heeft zijn eigen hostingplatform, waarop onze applicaties draaien. Geheel redundant en natuurlijk beveiligd. Met dit platform zijn we in staat om een totaaloplossing te bieden, zodat je voor zowel de realisatie van jouw wens als ook de hosting totaal ontzorgd wordt.

Bij MyPoi World gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.