0541-570 200

Sjees, Sjees Gangmakers.

Sjees en Sjees Gangmakers zijn campagnes van Ons Brabant Fietst in opdracht van de provincie Noord-Brabant. Ons Brabant Fietst is hét vertrekpunt voor fietsen in Brabant. Met de campagne ‘Sjees’ verleiden ze Brabanders om vaker de fiets te pakken voor de dagelijkse ritjes naar bijvoorbeeld het werk, de sportclub en de supermarkt. Met de campagne ‘Sjeesgangmakers’ verleiden ze werkgevers om werknemers te stimuleren om op de fiets naar het werk te komen. Voor zowel Sjees.nl als Sjeesgangmakers.nl hebben we een website gemaakt.

  • We hebben een kant-en-klare website opgeleverd met een gebruiksvriendelijk CMS, waardoor de klant zelf de website kan onderhouden.
  • Het CMS is uitgebreid met klantspecifieke data om verschillende soorten publicaties te kunnen onderhouden. Daarnaast zijn deze publicaties makkelijk te doorzoeken door de eindgebruiker.
  • De website is uitgebreid met een klantspecifieke component waardoor fietsers zelf ook hun bijdragen kunnen versturen naar de redactie. De redactie kan deze in het CMS redigeren en publiceren.
Bij MyPoi World gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.