0541-570 200

VVV AMERSFOORT. 

VVV Amersfoort adviseert je met plezier over de leukste bezienswaardigheden en activiteiten in de stad Amersfoort en omgeving. Met hun nieuwe CMS, website en E-ticketmodule is dat nu nog eenvoudiger geworden.

Voor VVV Amersfoort hebben we een toeristisch platform ontwikkeld dat uit een website, CMS en E-ticketmodule bestaat en die de activiteiten van deze VVV digitaal ondersteunen. In het CMS zijn locaties, agenda en routes zijn nu heel eenvoudig op te voeren en te beheren. E-tickets kunnen eenvoudig geconfigureerd worden en via de rapportage module behoudt de VVV Amersfoort het overzicht over alle ticketboekingen.

  • Het systeem bestaat uit:
    • een responsive website
    • een gebruikersvriendelijk CMS voor het beheren van content, locaties en de evenementen agenda
    • een route-module voor het samenstellen en publiceren van routes
    • een ticket-module voor het configureren en beheren van E-tickets bij gewenste locaties
  • Integratie met Mollie voor het afhandelen van de ticketkosten en Mandrill voor het versturen van E-mails

"Door de persoonlijke en klantgerichte aanpak van MyPoi World hebben we bij de VVV Amersfoort nu een frisse nieuwe website die echt bij ons past. We kunnen onze bezoekers nu beter van dienst zijn met informatie en inspiratie voor hun dagje uit of weekendje weg en door de ticketmodule kunnen er ook direct tickets geboekt worden. Kortom een one-stop-shop. Flexibiliteit, maatwerk en de vriendelijke medewerkers maken MyPoi World een tot een prettig bedrijf om mee samen te werken."

 

 

INTERESSE?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neen gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Bij MyPoi World gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.