0541-570 200

 

 

 

TOERISME & VRIJE TIJD.

Software voor
toerisme, vrije tijd en
hospitality


Bel ons gerust

 

 

 

SOFTWARE VOOR TOERISME & VRIJE TIJD.

MyPoi World ontwikkelt software op maat voor de toeristische en vrijetijdsbranche.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van toeristische software, toeristische databases en digitalisering hebben we altijd een oplossing voor jouw software uitdaging. Ben je op zoek naar een CMS voor toerisme of heb je een idee maar twijfel je of je de juiste keuze maakt? Neem gerust contact met ons op en wij gaan graag met je in gesprek.

Met trots kunnen we zeggen dat we maatwerksoftware gemaakt hebben voor gerenommeerde bedrijven in het toerisme zoals VVV Nederland, Sawadee Reizen, VVV Amersfoort en de ANWB. We maken niet alleen toeristische apps en websites, we leveren ook complete toeristische systemen. Hierbij maken we gebruik van een eigen Content Management Systeem. Dit MyPOI CMS bevat veel functionaliteit speciaal voor het toerisme zoals modules voor routes, tickets, UIT-agenda’s en locatiebeheer.

Hieronder zie je een greep uit onze toeristische projecten. We zijn er trots op, dus delen we het graag met je.

 

 

ANWB.

ANWB Camping systeem - iPad app - iOS en Android apps

Lees meer...

 

 

TRIPKEY.

Pay-Per-Use systeem voor OV in Nederland - Integratie met betaalsystemen en boekhouding

Lees meer...

 

VNB.

Website - CMS - Boekingsystem - Integratie met AFAS Software

Lees meer...

 

Active Rentals.

Website - Android & iOS App - CMS - Ticketmodule

Lees meer... 

 

 

AMERSFOORT.

VVV Amersfoort website - Ticket module - Routes - Locaties - Agenda

Lees meer...

 

I WANT MOORE.

Gratis app met promoties en acties van lokale handelaars, horeca, musea en attracties.

Lees meer...

 

RTV OOST.

Website - CMS - Bingogenerator - Integratie met mailsysteem

Lees meer...

MYPOI WORLD, NET EVEN ANDERS.

Maatwerk software voor een fixed-fee.

Sinds 2007 bouwen wij applicaties voor de reis- en vrijetijdsbranch. Of het nu een CMS is voor het beheer van alle campings voor de ANWB, een toeristische website met E-ticketmodule voor VVV Amersfoort, een groepsreis app voor Sawadee of een complete reiswebsite met boekingsmodule? Wij hebben het het allemaal meerdere malen gemaakt! Locaties, evenementen en routes kennen voor ons (technisch) weinig geheimen. Ons CMS kent vele standaard modules die eenvoudig geavanceerde toeristische functionaliteit ontsluiten, waarmee jouw wens eenvoudiger gerealiseerd worden.

Ben jij op zoek naar een betrokken softwareleverancier met bewezen expertise in het toerisme? Dan ben je bij MyPoi World aan het juiste adres. Wij gaan écht met je in gesprek over de gewenste oplossing, met als resultaat dat wij ons identificeren met de oplossing die we voor je gaan realiseren. Wij werken agile op basis van de SCRUM methodiek en jij mag hier onderdeel van zijn. In delen leveren we de bedachte oplossing aan je op. Hierdoor heb je gaande het ontwikkelproces zicht op het eindresultaat. In dit hele proces communiceren we open, zijn we oplossingsgericht en merk je onze betrokkenheid. Onze opleveringen zijn van hoge kwaliteit en onze betrokkenheid kent geen einddatum. Als wij het goed doen, ervaar je ons als je eigen virtuele ontwikkelafdeling.

 

 

 

INTERESSE.

Wil je weten wat we

voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Bij MyPoi World gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.